TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.
Testet og godkendt

Specialisten inden for Supply Chain-løsninger P&O Ferrymasters har fuld tillid til den europæiske markedsleder TimoCom

I mere end 5 år har den europæiske logistikudbyder P&O Ferrymasters Ltd med fordel anvendt TimoComs webbaserede fragt- og laderumsbørs, TC Truck&Cargo® . Ikke mindre end 80.000 fragttilbud om året har virksomheden indtil videre offentliggjort på onlineplatformen, og tendensen er stigende.

P&O Ferrymasters er en del af P&O Ferries, der ifølge World Travel Awards 2010 er det førende færgeselskab i Europa. Virksomheden beskæftiger 600 medarbejdere fordelt på 27 strategisk placerede lokationer i 13 europæiske lande. Ekspertens skræddersyede løsninger omfatter blandt andet såkaldte intermodale transporter. Her kombineres to eller flere transportformer med hinanden, og transportmidlet skifter eksempelvis fra færge til lastbil. Som et led i betjeningen af store industrikoncerners komplekse forsyningskæder er mere end 130 af virksomhedens medarbejdere p.t. aktive brugere af TimoComs fragtbørs.


Sikkerhed, kvalitet og mange tillægsydelser

I disponenternes hektiske hverdag er brugen af den elektroniske fragtbørs ikke bare arbejds- men også udgiftsbesparende. Vores størrelse taget i betragtning må man endda sige, at den er uundværlig. Vi nyder godt af de mange godkendte internationale serviceleverandører i TC Truck&Cargo® og kan på den måde sikre glidende overgange i transportkæden fra søvejs- til vejgodstransport", forklarer Herman Braam, Director Freight Management Division i P&O Ferrymasters.


Her kan du læse hele historien:

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.