skip navigation

Vores mangfoldighed af afdelinger hos TIMOCOM

De mange forskellige afdelinger hos TIMOCOM byder på alsidige karrieremuligheder, uanset om du lige er blevet færdiguddannet på universitet, allerede har haft dit første job, eller er godt i gang med karrieren. Vi er hele tiden på udkig efter handlekraftige medarbejdere til virksomhedens mangfoldige arbejdsområder. Læs mere om de mange spændende jobmuligheder og hvad der venter dig lige her.

IT

Vores eget full service inhouse udviklerteam varetager selv samtlige processer inden for alle faser af produktudviklingen: Strategisk konceptudvikling, faglig udarbejdelse, teknisk arkitektur, informationsteknisk implementering, kvalitetssikring, drift og vedligeholdelse. Hos os afslutter vi ikke opgaven efter release - vi overvåger produktsuccesen, analyserer markedet og indhenter direkte kundefeedback. Det gør os i stand til at levere præcist det, vores kunder efterspørger. I den forbindelse varetager vi samtlige fagdiscipliner inden for IT - og vi elsker det.

Aktuelle stillinger inden for IT

"Hos TIMOCOM arbejder vi ikke bare med nogle tilfældige programmer. Vi arbejder helt konkret på at digitalisere transportlogistikken. I produktmanagement arbejder vi lige som resten af kollegaerne målrettet på at opfylde denne mission. Og én ting er jeg sikker på: sammen skal vi nok nå i mål."

Philipp, Portfolio Manager

Marketing

Som kommunikationsspecialister er vi ansvarlige for den strategiske og operative styring af TIMOCOM som brand, både internt og udadtil. Det er en stor og spændende opgave at skulle markedsføre virksomheden og vores produkter effektivt over for målgrupper på tværs af hele Europa. Vi markedsfører vores TIMOCOM transportplatform i 46 europæiske lande og på 24 europæiske sprog. Det helt særlige i den forbindelse: Vi har alle eksperterne siddende lige her - kommunikationsteamet, PR, design, sociale medier, medieindkøb, webudvikling og projektmanagement. De vigtigste markeder har desuden deres egen country manager, der tilrettelægger vores markedsføringstiltag ud fra de enkelte landes specifikke profiler.

Aktuelle stillinger inden for marketing

"Det bedste ved mit job er helt klar kollegaerne! Hver morgen glæder jeg mig til samarbejdet med mine kollegaer, for efter min mening er virksomhedens succes afhængig af de ansattes loyalitet og sammenhold. Penge kan man altid tjene. Det, der virkelig betyder noget, er at vide hvem man arbejder for og hvorfor.

Christos, Manager Marketing Investment

Sales & Customer Success

Uden kunder, ingen omsætning Denne enkle grundsætning udgør fundamentet for vores salgsafdeling, og dette motto gælder ikke kun i forhold til at tiltrække nye internationale kunder, men i lige så høj grad i forhold til at fastholde de eksisterende brugere af vores platform, der forventer en pålidelig partner. Inden for Customer Care, Pre-og After Sales sørger vi for at gøre nye kunder til mangeårige medlemmer af vores digitale netværk. Herudover står vores Key Account Management til rådighed for vores største logistikkunder, mens Trade & Industry tager sig af kunder inden for produktion og handel. Sidst men ikke mindst varetager vi også grænsefladerne mellem telematik- og transportstyringssystemer, hvilket fuldender vores serviceudbud. I deres daglige arbejde garanterer vores eksperter den nødvendige sikkerhed for alle eksisterende og potentielle kunder.

Ledige stillinger hos Sales & Customer Success

"Det er en fornøjelse når tingene fungerer, og de ansatte går glade og motiverede til arbejdsopgaverne. Herudover er der altid plads til lidt hyggesnak ved siden af, det er vigtigt - vi er jo ikke robotter. Og så er det dejligt at være en del af de enkelte medarbejderes succes og se dem voksne."

Sonja, Head of Customer Service & Sales Support

Human Resources

Som strategisk partner ønsker vi i personaleafdelingen at være med til at forme virksomhedens succes. Det opnår vi især ved at fokusere på handlingsområderne personalestrategi, Employer Branding, Recruiting og Talent Development. Samtidig skaber vi værdi for vores medarbejdere og jobansøgere ved altid at være lydhøre og forsøge at imødekomme deres behov og interesser.

Aktuelle stillinger inden for Human Resources

"Jeg nyder at være der for hver enkelt medarbejder, og en del af belønningen er at se medarbejderne komme glade og tilfredse på arbejde. Herudover er det spændende at være med til at udvikle projekter, der bidrager til mere medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde. Endelig bliver jeg aldrig træt af at opleve de enkelte medarbejders udvikling. Den enkelte medarbejders historie er præcist det, der gør jobbet så spændende."

Tanja, HR Development & Trainees

General Management

TIMOCOM er en familieejet, mellemstor virksomhed, hvor vi lægger vægt på at opretholde en familiær atmosfære. Af den grund er det ikke noget særsyn at se grundlæggerfamilien sidde med blandt medarbejderne i kantinen og spise frokost i ro og mag. Selvsagt opstår der i den forbindelse både diskussioner om virksomhedens fremtidige kurs og den daglige forretningsgang. Afdelingen Corporate Development understøtter disse drøftelser på strategisk niveau. Udover alle vigtige virksomhedsanliggender ligger det vores forretningsledelse meget på sinde, at hver eneste medarbejder skal være glad for at arbejde hos os.

Aktuelle stillinger inden for General Management

"Ikke to dage er ens, og derfor keder jeg mig aldrig. Det er spændende og lærerigt at arbejde sammen med de mange forskellige afdelinger. I løbet af året kommer jeg næsten i kontakt med hver eneste medarbejder. Her fascinerer det mig altid, at uanset hvor forskellige medarbejderne end måtte være, er de alle lige hjælpsomme og samarbejdsvillige. Hver eneste dag har jeg små og store succesoplevelser, der motiverer mig."

Sarah, Assistant to the Management Board

Finance

Hos Finance handler det hele selvsagt om penge. Afdelingen omfatter delområderne regnskabsvæsen, finans, controlling og risikostyring. Regnskabsvæsenets hovedfokus ligger på udarbejdelsen af måneds- og årsrapporter til forskellige modtagere. Ordreafregning er ligeledes en væsentlig del af afdelingens arbejde. Hos Controlling laver vi virksomhedsplanlægning og udarbejder vigtige rapporter til virksomhedsledelsen. Delområdet finans er ansvarlig for likviditet og risikostyring, ligesom teamet overvåger og analyserer risiciene på afdelings- og virksomhedsniveau og indleder risikominimerende tiltag.

Aktuelle stillinger inden for Finance

"Vi sørger for alt hvad der har med betalinger at gøre. I den forbindelse er mine kollegaer efterhånden blevet til en meget vigtig del af mit liv. Vi støtter hinanden og arbejder sammen om at skabe kreative løsninger. Vi laver også tit noget sammen efter arbejde. Jeg går glad på arbejde om morgenen, fordi jeg er omgivet af gode venner og har spændende arbejdsopgaver.

Vitus, Controller

Anbefalet af tyske ansatte

»TOP Company«

Her kan du læse, hvordan de ansatte i Tyskland bedømmer TIMOCOM som arbejdsgiver.

Hos TIMOCOM kan man skabe et navn for sig selv.

Særudgave af TIMOCOM JavaMagazin 16 - Philip Stroh og Martin Hermes

Eksempel: Den tysksprogede artikel "Apache Cassandra im Projekteinsatz" i Java Magazin, skrevet af vores udviklere Martin Hermes og Philip Stroh.

Download artiklen (PDF, 6,6 MB)

Særudgave af  TIMOCOM JavaMagazin 9-17 - Hendrik Brinkmann og Philip Stroh

Eksempel: Den tysksprogede artikel "Pipeline as Code mit Jenkins 2 - Der Praxischeck" i Java Magazin, skrevet af vores udviklere Martin Hermes og Philip Stroh.

Download artiklen (PDF, 1,8 MB)

Særudgave af TIMOCOM JavaMagazin 16 - Philip Stroh og Martin Hermes

Eksempel: Den tysksprogede artikel "Das JavaScript-Ökosystem - Die wichtigsten Tools, Trends und Frameworks" i Java Magazin, skrevet af vores udvikler Philip Stroh.

Download artiklen (PDF, 6,6 MB)

Interesseret? Send din ansøgning nu!

Søg online nu

Har du spørgsmål? vores HR-team hjælper dig gerne videre:

+49 211 88 26 40 19

Kalender­oversigt

Vil du gerne lære os at kende? Det lyder rigtig godt. Hos TIMOCOM holder vi nemlig meget af personlige samtaler under afslappede forhold.

Derfor ser vi meget frem til at møde dig til en af følgende arrangementer - live og ansigt til ansigt.

Arrangement Tidsrum By Type

Vores næste arrangementer ligger endnu ikke fast. Så snart vi er færdige med at planlægge dem, kan du finde dem her i vores arrangementskalender.

Du må meget gerne kontakte os Din ansøgning digitalt i mellemtiden – send os en uopfordret ansøgning, eller søg en af de ledige stillinger. Vi glæder os til at lære dig nærmere at kende!

Til toppen