skip navigation

Gør din afgangseksamen til den perfekte karrierestart

For skoleelever

Læg skolebænken bag dig, og prøv kræfter med arbejdsmarkedet. Vi hjælper dig med at komme godt i gang med arbejdslivet, og sørger for at lære dig alle de faglige og personlige færdigheder, du har brug for under din uddannelse. Herudover er det meget vigtigt for os, at du altid føler dig godt tilpas og får plads til at videreudvikle dig. Det betyder konkret: Du kan altid komme til din uddannelsesvejleder og faglige uddannelsesfadder med spørgsmål og overvejelser, og du får mulighed for at udnytte dine evner og gøre en indsats for dit team fra første dag.

Her finder du ledige uddannelsespladser. Tag et kig på dem med det samme. Selvom du ikke finder en passende uddannelsesplads, hører vi gerne fra dig: uopfordrede ansøgninger ja tak!

Succeshistorie: Uddannelsesplads som startspring til en fast stilling som softwareudvikler

Jeres udviklings­­muligheder

Succeshistorie: Uddannelsesplads som startspring til en fast stilling som softwareudvikler

Marcel gennemførte en forkortet uddannelse til softwareudvikler hos os. Nu sætter han trumf på med en BA i erhvervsinformatik - mens han samtidig arbejder som softwareudvikler i vores IT-afdeling ved siden af. "Man bliver aldrig færdig med at lære. Derfor var det vigtigt for mig at finde en arbejdsplads, hvor jeg fortsat kunne videreudvikle mig efter endt uddannelse. I den forbindelse sætter jeg især pris på den personlige og finansielle støtte fra TIMOCOM."

For studerende, erhvervsuddannelseselever og praktikanter

Befinder du dig midt i dit studie, og er du på udkig efter praksiserfaring, eller har du allerede afsluttet dit studie? Så send os din ansøgning. Vi leder efter spændende personligheder, ikke færdigformede karrierer. Til gengæld kan du bruge praktikpladsen hos os til at føje en ny, spændende udfordring til dit CV. Vi glæder os til at vokse sammen med dig.

Vi søger færdiguddannede inden for følgende studier eller lignende uddannelser inden for softwareudvikling:

  • Informatik eller erhvervsinformatik
  • Matematik
  • Samfundsøkonomi/økonomisk videnskab (f.eks. med fokus på finans-, personale- eller eventmanagement)

Nogle gange leder vi også efter andre studieretninger eller særlige kvalifikationer, disse uddannelsespladser finder du på siden over aktuelle jobopslag.

Selvom du ikke finder en passende praktik- eller uddannelsesplads, hører vi gerne fra dig: uopfordrede ansøgninger ja tak!

Dine udviklings­muligheder

Vi gør meget for vores kollegaer - dette har man også bemærket uden for virksomheden. Således har det tyske brancheblad IHK f.eks. skrevet en artikel med titlen "Attraktive virksomheder imødekommer medarbejdernes behov", der handlede om udviklingsmulighederne hos TIMOCOM samt medarbejdernes individuelle støttemuligheder. Jana, Vanessa, Marcel og Stefan blev i den forbindelse brugt som fire ud af mange succeshistorier. Har vi vækket din interesse? Så start din karriere hos os og send os din ansøgning nu!

Anbefalet af tyske medarbejdere

»TOP Company«

Her kan du læse, hvordan de ansatte i Tyskland bedømmer TIMOCOM som arbejdsgiver.

Interesseret? Send din ansøgning nu!

Søg online nu

Har du spørgsmål? vores HR-team hjælper dig gerne videre:

+49 211 88 26 40 19

Kalender­oversigt

Vil du gerne lære os at kende? Det lyder rigtig godt. Hos TIMOCOM holder vi nemlig meget af personlige samtaler i behagelige omgivelser.

Derfor ser vi meget frem til at møde dig til en af følgende arrangementer - live og ansigt til ansigt.

Arrangement Tidsrum By Type

Vores næste arrangementer ligger endnu ikke fast. Så snart vi er færdige med at planlægge dem, kan du finde dem her i vores arrangementskalender.

Du må meget gerne kontakte os Din ansøgning digitalt i mellemtiden – send os en uopfordret ansøgning, eller søg en af de ledige stillinger. Vi glæder os til at lære dig nærmere at kende!

Til toppen