skip navigation

Hvis du er tilfreds, er vi det også

Vi er en støt voksende virksomhed, der giver medarbejderne mulighed for at yde et afgørende bidrag til virksomhedens udvikling og dermed også deres egen karrieremæssige udvikling. Hos os belønnes engagement, motivation og viljen til at yde en ekstra indsats med påskønnelse samt personlig og faglig videreudvikling. Samtidig er vi en pålidelig arbejdsgiver. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en lærerig feedback- og fejlkultur, der hjælper alle til løbende at forbedre sig. I den forbindelse vil vi især gerne fremhæve vores positive og åbne arbejdsatmosfære: Forskellige kulturer, oprindelseslande og livsforløb giver en mosaik af synsvinkler, som trods forskellighederne harmonerer fremragende sammen.

Vi arbejder dagligt på at skabe et arbejdsklima, hvor hver eneste medarbejder føler sig godt tilpas og kan udfolde sine evner og sit talent fuldt ud.

Ethvert talent kræver støtte og opbakning. Derfor lægger vi i hver eneste afdeling stor vægt på både personlig og faglig videreuddannelse, uanset om der er tale om personlig coaching, dags-/ugekurser eller et komplet studium.

Vi tænker allerede på i morgen i dag, og derfor tilbyder vi dig formueskabende ydelser og pensionsordning. Hertil kommer tilskud til din private elregning, en 13. månedsløn og talrige rabatter på kendte produkter og serviceydelser.

Er flextid, hjemmekontor eller mobil arbejdsplads ingen hindring i forhold til dine arbejdsopgaver? Så er du velkommen til at tilpasse din arbejdshverdag efter dine individuelle behov.

Vi tilbyder forskellige sundhedskampagner og arrangementer uden for arbejdstiden, da vi går meget op i vores medarbejderes sundhed og velbefindende. Der er noget for enhver smag ‐ og helt sikkert også for dig.

Med din bærbare arbejdscomputer ‐ og evt. arbejdsmobil ‐ er du altid up to date uanset hvor du befinder dig. Er du på kontoret kan du glæde dig over et yderst behageligt indeklima takket være geotermisk teknologi.

Vi kommer gerne hinanden ved og griber ofte lejligheden til at fejre virksomhedens succes i afslappede og uformelle rammer, f.eks. i form af TIMOCOM BarCamp, Oktoberfest, karnevalsparty eller den årlige sommerfest

Som ansat hos os behøver du ikke at spilde tid på at lede efter en parkeringsplads, den har vi nemlig sikret til dig.

Glæd dig til et udvalg af friske retter, hyggelig stemning og en indbydende tagterrasse - sådan ser en helt normal middagspause i "Timo's Esszimmer" nemlig ud.

Mineralvand med eller uden bobler står til fri afbenyttelse. Det samme gælder naturligvis for vores mange kaffemaskiner, der tilbyder te og kaffe i alle afskygninger.

Godt nyt for alle pendlere Firmabilletten giver rabat på den normale billetpris, og du kan derfor rejse bekvemt og billigt.

Farvestrålende fatboys, moderne brainstorming-hjørner og det nærliggende naturområde Neandertal indbyder til afslapning og stille stunder. Og kigger man nærmere efter, har nogle af de bedste ideer faktisk set dagens lys her.

Anbefalet af tyske ansatte

»TOP Company«

Her kan du læse, hvordan de ansatte i Tyskland bedømmer TIMOCOM som arbejdsgiver.

Interesseret? Send din ansøgning nu!

Søg online nu

Har du spørgsmål? vores HR-team hjælper dig gerne videre:

+49 211 88 26 40 19

Kalender­oversigt

Vil du gerne lære os at kende? Det lyder rigtig godt. Hos TIMOCOM holder vi nemlig meget af personlige samtaler i behagelige omgivelser.

Derfor ser vi meget frem til at møde dig til en af følgende arrangementer - live og ansigt til ansigt.

Arrangement Tidsrum By Type

Vores næste arrangementer ligger endnu ikke fast. Så snart vi er færdige med at planlægge dem, kan du finde dem her i vores arrangementskalender.

Du må meget gerne kontakte os Din ansøgning digitalt i mellemtiden – send os en uopfordret ansøgning, eller søg en af de ledige stillinger. Vi glæder os til at lære dig nærmere at kende!

TIMOCOM i de sociale medier

Facebook logo
Til toppen