skip navigation

Ansøgningstips

Med din ansøgning i hånden danner din mulige arbejdsgiver sig sit første indtryk af dig. At du her gerne vil vise dig fra din bedste side er selvsagt underforstået. Vi afslører gerne, hvordan du bringer dine erfaring og personlighed optimalt i spil.

Er du god til at anvende din teoretiske viden i praksis? Det er vi vilde med! Søg straks en af vores mange spændende stillinger her.

Tag meget gerne et kig på vores introduktion til jobsøgningsprocessen, inden du giver dig i kast med din ansøgning. På den måde får du et helt konkret indtryk af processen fra start til slut. Herefter er vejen banet for en spændende fremtid, hvor vi sammen skaber ægte merværdi gennem digitaliseringen af den europæiske logistikbranche.

Ansøgningsforløb

 1. 1. Ansøgning

  I forhold til vores interne processer foretrækker vi, at du sender os din ansøgning digitalt via vores ansøgningsportal. Du behøver ikke at skrive et klassisk motivationsbrev.

 2. 2. Telefoninterview

  Denne telefonsamtale giver os mulighed for at drøfte jobbets grundlæggende rammebetingelser og danne et både fagligt og menneskeligt førstehåndsindtryk af hinanden. Efter denne samtale kender vi allerede hinanden en lille smule.

 3. 3. Personligt møde

  Vi mødes under afslappede forhold og tager en snak om vores forestillinger og forventninger. Samtidig lærer vi hinanden bedre at kende. Mødet giver os et indtryk af din personlighed og hjælper os med at vurdere, om kemien mellem dig og TIMOCOM stemmer. Herudover giver denne samtale dig mulighed for at stille os dine spørgsmål ansigt til ansigt.

 4. 4. Besøgsdag på jobbet

  Du deltager i arbejdshverdagen og lærer dine mulige kollegaer at kende, hvilket gør det muligt for begge parter at danne sig et indtryk af hinanden. Inden da bliver du varmet op med en lille ansøgningstest. Varigheden af besøgsdagen afhænger af den enkelte stilling. Dagens program planlægges ligeledes individuelt. Du får besked på forhånd.

 5. 5. Beslutning

  Når besøgsdagen er forbi, kan begge parter lade de mange indtryk bundfælde sig. Vi lover dig, at du får besked om udfaldet allerede inden for få dage efter dit besøg hos os. Og hvis du beslutter dig for at blive en del af Team Timo, starter dit individuelle onboarding-program inden længe.

  Vi holder dig informeret hele vejen igennem, og informerer dig altid om den aktuelle status efter hvert eneste trin i processen. Det er meget vigtigt for os, at vi omgås hinanden på en ærlig og transparent måde, og at du allerede inden din første arbejdsdag føler dig tryg og afslappet hos os. Gør du det, kan din start hos TIMOCOM nemlig ikke undgå at blive andet end helt fantastisk.

Anbefalet af tyske ansatte

»TOP Company«

Her kan du læse, hvordan de ansatte i Tyskland bedømmer TIMOCOM som arbejdsgiver.

Interesseret? Send din ansøgning nu!

Søg online nu

Har du spørgsmål? vores HR-team hjælper dig gerne videre:

+49 211 88 26 40 19

Kalender­oversigt

Vil du gerne lære os at kende? Det lyder rigtig godt. Hos TIMOCOM holder vi nemlig meget af personlige samtaler i behagelige omgivelser.

Derfor ser vi meget frem til at møde dig til en af følgende arrangementer - live og ansigt til ansigt.

Arrangement Tidsrum By Type

Vores næste arrangementer ligger endnu ikke fast. Så snart vi er færdige med at planlægge dem, kan du finde dem her i vores arrangementskalender.

Du må meget gerne kontakte os Din ansøgning digitalt i mellemtiden – send os en uopfordret ansøgning, eller søg en af de ledige stillinger. Vi glæder os til at lære dig nærmere at kende!

Til toppen