TIMOCOM Augmented Logistics

TIMOCOMS nye brandidentitet

Logistikbranchen er under forvandling. Det samme gælder TIMOCOM. Vi har udviklet en ny vision og mission for vores fremtid og branchen som helhed. Denne nye strategiske retning skal ligeledes afspejle sig i vores visuelle udtryk.

Hvilke spørgsmål interesserer dig?

Vi har ændret både logo, claim og betegnelsen transportplatform. Vores blå farve holder vi dog fast i.
Logistikbranchen er under hastig forvandling og det samme gælder TIMOCOM. Vi forbinder transportkøbere med transportleverandører, maskiner med systemer og data med merværdi. Vi er en integreret del af vores kundernes arbejdsprocesser, fra den indledende kontakt med en potentiel forretningspartner til selve ordreafviklingen. Vi kommunikerer for og med vores brugere, for derigennem løbende at kunne forbedre os. Dette og meget mere udtrykker vores nye TIMOCOM logo.
Det nye logo præsenteres på den tyske logistikmesse IAA 2018 i Hannover d. 20.09 og er herefter TIMOCOMS officielle logo. Det kommer dog til at tage lidt tid, inden transformationen er fuldstændig gennemført. Indtil da kan du godt støde på vores gamle logo her og der.
Vores mission er at gøre logistikken smart, sikker og enkel. Dette udtrykker vi kort og præcist med vores claim: Augmented Logistics. Det engelske ord "augmented" betyder udvidet, forbedret, forstærket, forstørret og øget. Dermed passer det perfekt til vores aktivitetsområde. Hver eneste videreudvikling af TIMOCOM gør nemlig arbejdshverdagen mere smart, sikker og enkel for vores brugere. Dermed udvider og forbedrer vi kundernes forretningsmuligheder - og dermed mulighederne inden for logistikken som helhed - for endnu mere succes på tværs af alle processer og aktører. Kort sagt: Augmented Logistics udvider logistikken gennem smarte, sikre og enkle løsninger, der er målrettet de daglige udfordringerne ude hos TIMOCOMs kunder.
Vi er stolte over også fremadrettet at kunne give vores kunder adgang til merværdien og fordelene ved Europas største fragtbørs. Samtidig har TIMOCOM længe været meget mere end bare en fragtbørs eller platform, der kun fokuserer på transport. TIMOCOM er summen af mange forskellige funktioner, serviceydelser og grænseflader. De enkelte komponenter er forbundet i et systematisk samarbejde. Dette forhold skal afspejles i vores kommunikation med omverdenen, og vi tager nu derfor det næste logiske skridt. Mød TIMOCOM - Europas første Smart Logistics System.
Nej. De eksisterende kontrakter og aftaler ændrer sig ikke. Du kan ligeledes kontakte TIMOCOM præcist ligesom før.
Ja. TimoCom Soft- und Hardware GmbH ændrer navn til TIMOCOM GmbH, retsformen ændrer sig altså ikke. Til gengæld ændrer vores adresse sig, nemlig til Timocom Platz 1, 40699 Erkrath, Tyskland.

Blev dit spørgsmål ikke besvaret? Så er du velkommen til at kontakte vores kommunikationsafdeling.

presse@timocom.com

Til toppen