Søgt og fundet / Handelsvirksomhed

Takket være TC eBid®, online-platformen for transportlicitationer i hele Europa, har de to virksomheder indgået et samarbejde, som er yderst fordelagtigt for begge parter. I starten ønskede La Martiniquaise kun at teste TC eBid®. Spiritus-producenten brugte platformen til at søge efter nye samarbejdspartnere med helt bestemte kompetencer til udvalgte ruter. Det er legende let med TC eBid®: Transportkøbere fra industri og handel kan, før de udskriver en licitation, angive deres specifikke krav til vognmænd, hvilket gør søgningen efter nye samarbejds-partnere mere effektiv. Hinterland matchede profilen og afgav gratis et tilbud. Heldigt for begge parter, for det har i mellemtiden ført til et partnerskab, som går ud over den oprindelige ordre.

TIMOCOM - TC eBid® - Referencer: La Martiniquaise Groupe La Martiniquaise ønskede at finde et effektivt og hurtigt værktøj, som var nemt at bruge... og allerede efter den første test var virksomheden overbevist om, at TC eBid® levede op til dette.

"TC eBid® inviterer udelukkende de vognmænd til at afgive tilbud på vores licitationer, som vi forinden har udvalgt helt efter vores behov. På den måde får vi en optimeret liste med tilbud fra egnede vognmænd. Søgningen efter pålidelige vognmænd, som opfylder transport-køberens behov bedst muligt, kræver et specielt knowhow, som vi ikke nødvendigvis selv har, men det har TIMOCOM!" (Madame Lyet, indkøbschef hos La Martiniquaise).

La Martiniquaise Groupe
Til toppen

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklamer. Læs mere her