TimoCom Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.
TimoCom – Den markedsførende blandt fragt- og laderumsbørserne i Europa!

Vi bevæger Europa! TimoCom – hos os finder fragt og kapacitet sammen.

Ligesom så mange succeshistorier tager også denne her sit udgangspunkt i en manglende løsning. I april 1997 ledte speditør Jens Thiermann efter en licitationsplatform for transportordrer til hele Europa. Men det, han fandt, opfyldte simpelthen ikke hans krav. Derfor besluttede han: Så gør vi det bare selv! På den måde blev TimoCom Soft- und Hardware GmbH grundlagt, og man startede med selv at udvikle en fragtbørs efter fyraften og i weekenderne.

Den lille start-up-virksomhed er i dag blevet til en af de mest succesfulde mellemstore IT-specialister for den europæiske transport- og logistikbranche. Med TimoCom driver virksomheden en af Europas største transportplatforme, hvor der dagligt bliver registreret op til en halv million internationale kapacitets- og fragttilbud. Platformen er et logistiknetværk med over 36.000 godkendte virksomheder.

På baggrund af IT-virksomhedens specialisering og internationalitet arbejder der i dag over 400 medarbejdere fra 24 lande i virksomhedens hovedkontor i Erkrath, nær Düsseldorf, Tyskland samt på repræsentationskontorer i Polen, Tjekkiet og Ungarn. Virksomhedens grundlægger deles om ledelsen med sin søn Tim Thiermann. På den måde forbinder topledelsen mange års erfaring med nye perspektiver. Sammen kan de allerede se tilbage på mange erhvervsmæssige milepæle.

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.