TIMOCOM Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.
Afdelingsmangfoldighed hos TIMOCOM

Afdelingsmangfoldighed hos TIMOCOM

De mange forskellige afdelinger hos TIMOCOM byder på alsidige karrieremuligheder, uanset om du lige er blevet færdiguddannet på universitet, allerede har haft dit første job, eller er godt i gang med karrieren. Vi er hele tiden på udkig efter handlekraftige medarbejdere til virksomhedens mangfoldige arbejdsområder. Læs mere om de mange spændende jobmuligheder lige her.

TIMOCOM jobområde – IT

IT

Vores eget full service udviklerteam varetager selv samtlige processer inden for alle faser af produktudviklingen: Strategisk konceptudvikling, faglig udarbejdelse, teknisk arkitektur, informationsteknisk implementering, kvalitetssikring, drift og vedligeholdelse. Hos os afslutter vi ikke opgaven efter release – vi overvåger produktsuccesen, analyserer markedet og indhenter direkte kundefeedback. Det gør os i stand til at levere præcist det, vores kunder efterspørger. I den forbindelse varetager vi samtlige fagdiscipliner inden for IT – og vi elsker det.

Aktuelle stillinger inden for IT
Philipp Schmidt, Product Manager, TIMOCOM

"Hos TimoCom arbejder vi ikke bare med nogle tilfældige programmer. Vi arbejder på, at udvikle den europæiske logistikbranche. I produktmanagement arbejder vi lige som resten af kollegaerne målrettet på at opfylde denne mission. Og én ting er jeg sikker på: sammen skal vi nok nå i mål."

Philipp Schmidt, Portfolio Manager
TIMOCOM jobområde – Business Unit Marketing

Marketing

Som kommunikationsspecialister er vi ansvarlige for den strategiske og operative styring af TIMOCOMsom brand, både internt og udadtil. Det er en stor og spændende opgave at skulle markedsføre virksomheden og vores produkter effektivt over for målgrupper på tværs af hele Europa. Vi markedsfører vores TimoCom transportplatform i 44 europæiske lande og på 24 europæiske sprog. Det helt særlige i den forbindelse: Vi har alle eksperterne siddende lige her – kommunikationsteamet, PR, design, sociale medier, medieindkøb, webudvikling og projektmanagement. De vigtigste markeder har desuden deres egen country manager, der tilrettelægger vores marketingstrategi ud fra de enkelte lande.

Aktuelle stillinger inden for marketing
Christos Georgiadis, Manager Marketing Investment, TIMOCOM

"Det bedste ved mit job er helt klar kollegaerne! Hver morgen glæder jeg mig til samarbejdet med mine kollegaer, for efter min mening er virksomhedens succes afhængig af de ansattes loyalitet og sammenhold. Penge kan man altid tjene. Det, der virkelig betyder noget, er at vide hvem man arbejder for og hvorfor.

Christos Georgiadis, Manager Marketing Investment
TIMOCOM jobområde – Business Unit Sales

Sales & Customer Success

Uden kunder, ingen omsætning Denne enkle grundsætning udgør fundamentet for vores salgsafdeling, og dette motto gælder ikke kun i forhold til at tiltrække nye internationale kunder, men i lige så høj grad i forhold til de eksisterende brugere af vores platform, der forventer en pålidelig partner. Inden for Customer Care, Pre-og After Sales sørger vi for at gøre nye kunder til loyale medlemmer af vores digitale netværk. Herudover står vores Key Account Management til rådighed for vores største logistikkunder, mens trade & industry tager sig af kunder inden for produktion og handel. Sidst men ikke mindst varetager vi også grænsefladerne mellem telematik- og transportstyringssystemer, hvilket fuldender vores serviceudbud. I deres daglige arbejde garanterer vores eksperter den nødvendige sikkerhed for alle eksisterende og potentielle kunder.

Aktuelle stillinger inden for Sales & Customer Success
Sonja Erkelenz, Head of Customer Service & Sales Support, TIMOCOM

"Det er en fornøjelse når tingene fungerer, og de ansatte går glade og motiverede til arbejdsopgaverne. Herudover er der altid plads til lidt hyggesnak ved siden af, det er vigtigt – vi er jo ikke robotter. Og så er det dejligt at være en del af de enkelte medarbejderes succes og se dem voksne."

Sonja Erkelenz, Head of Customer Service & Sales Support
TIMOCOM jobområde – Business unit human resources

Human Resources

Som strategisk partner ønsker vi i personaleafdelingen at være med til at forme virksomhedens succes. Det opnår vi især ved at fokusere på handlingsområderne personalestrategi, employer branding, recruiting og talent development. Samtidig skaber vi værdi for vores medarbejdere og jobansøgere ved altid at være lydhøre og forsøge at imødekomme deres behov og interesser.

Aktuelle stillinger inden for Human Resources
Tanja Freise, HR Development & Trainees, TIMOCOM

"Jeg nyder at være der for hver enkelt medarbejder, og en del af belønningen er at se medarbejderne komme glade og tilfredse på arbejde. Herudover er det spændende at være med til at udvikle projekter, der bidrager til mere medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde. Endelig bliver jeg aldrig træt af at opleve de enkelte medarbejders udvikling. Den enkelte medarbejders historie er præcist det, der gør jobbet så spændende."

Tanja Freise, HR Development & Trainees
TIMOCOM jobområde – Business Unit General Management

General Management

TIMOCOM er en ejerledet, mellemstor virksomhed, hvor vi lægger vægt på at opretholde en familiær atmosfære. Af den grund er det ikke noget særsyn at se grundlæggerfamilien sidde med blandt medarbejderne i kantinen og spise frokost i ro og mag. Selvsagt opstår der i den forbindelse både diskussioner om virksomhedens fremtidige kurs og den daglige forretningsgang. Afdelingen Corporate Development understøtter disse drøftelser på strategisk niveau. Udover alle vigtige virksomhedsanliggender ligger det vores forretningsledelse meget på sinde, at hver eneste medarbejder skal være glad for at arbejde hos os.

Aktuelle stillinger inden for General Management
Sarah Pfennigwerth, Assistant to the Management Board, TIMOCOM

"Ikke to dage er ens, og derfor keder jeg mig aldrig. Det er spændende og lærerigt at arbejde sammen med de mange forskellige afdelinger. I løbet af året kommer jeg næsten i kontakt med hver eneste medarbejder. Her fascinerer det mig altid, at uanset hvor forskellige medarbejderne end måtte være, er de alle lige hjælpsomme og samarbejdsvillige. Hver eneste dag har jeg små og store succesoplevelser, der motiverer mig."

Sarah Pfennigwerth, Assistant to the Management Board
TIMOCOM jobområde – Business Unit Finance

Finance

Hos Finance handler det hele selvsagt om penge. Afdelingen omfatter delområderne regnskabsvæsen, finans, controlling og risikostyring. Regnskabsvæsenets hovedfokus ligger på udarbejdelsen af måneds- og årsrapporter til forskellige modtagere. Ordreafregning er ligeledes en væsentlig del af afdelingens arbejde. Hos controlling laver vi virksomhedsplanlægning og udarbejder vigtige rapporter til virksomhedsstyringen. Delområdet finans er ansvarlig for likviditet og risikostyring, ligesom teamet overvåger og analyserer risiciene på afdelings- og virksomhedsniveau og indleder risikominimerende tiltag.

Aktuelle stillinger inden for Finance
Vitus Falk, Controller, TIMOCOM

"Vi sørger for alt hvad der har med betalinger at gøre. I den forbindelse er mine kollegaer efterhånden blevet til en meget vigtig del af mit liv. Vi støtter hinanden og arbejder sammen om at skabe kreative løsninger. Vi laver også tit noget sammen efter arbejde. Jeg går glad på arbejde om morgenen, fordi jeg er omgivet af gode venner og har spændende arbejdsopgaver.

Vitus Falk, Controller

Hos TIMOCOM kan man skabe et navn for sig selv.

Sonderdruck-TimCom-JavaMagazin-16-Stroh-Hermes

Eksempel:
Den tysksprogede artikel "Apache Cassandra im Projekteinsatz" i Java Magazin, skrevet af vore udviklere Martin Hermes og Philip Stroh.

Download artiklen (PDF, 6,6 MB)

Sonderdruck-TimCom-JavaMagazin-9-17-Stroh-Brinkmann

Eksempel:
Den tysksprogede artikel "Pipeline as Code mit Jenkins 2 - Der Praxischeck" i Java Magazin, skrevet af vore udviklere Martin Hermes og Philip Stroh.

Download artiklen (PDF, 1,8 MB)

Oversigt arrangementer og events

Vil du gerne lære os at kende? Det lyder rigtig godt. Hos TIMOCOM holder vi nemlig meget af personlige samtaler i behagelige omgivelser.
Derfor ser vi meget frem til at møde dig til et af følgende arrangementer – live og i farve.

Veranstaltung Periode By Type
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Arrangement

Anbefalet af tyske ansatte

TOP Company

Læs hvordan de ansatte i Tyskland bedømmer TIMOCOM som arbejdsgiver.

kununu-TOP-Company-arbejdsgiver-kvalitetsstempel
kununu – OPEN Company – arbejdsgiver-kvalitetsstempel

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.