TIMOCOM Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.
Gør din afgangseksamen til den perfekte karrierestart

Gør din afgangseksamen til den perfekte karrierestart

For skoleelever

Læg skolebænken bag dig, og prøv kræfter med arbejdsmarkedet. Vi hjælper dig med at komme godt i gang med arbejdslivet, og sørger for at lære dig alle de faglige og personlige færdigheder, du har brug for under din uddannelse. Herudover er det meget vigtigt for os, at du altid føler dig godt tilpas og får plads til at videreudvikle dig. Det betyder konkret: Du kan altid komme til din uddannelsesvejleder og faglige uddannelsesfadder med spørgsmål og overvejelser, og du får mulighed for at udnytte dine evner og gøre en indsats for dit team fra første dag.

Her finder du ledige uddannelsespladser. Tag et kig på dem med det samme. Selvom du ikke finder en passende uddannelsesplads, hører vi gerne fra dig: uopfordrede ansøgninger ja tak!

Ledige uddannelsespladser Uopfordret ansøgning

Jeres udviklings­muligheder

Succeshistorie: Uddannelsesplads som startspring til en fast stilling som softwareudvikler

Succeshistorie: Uddannelsesplads som startspring til en fast stilling som softwareudvikler

Marcel Norres gennemførte en forkortet uddannelse til softwareudvikler hos os. Nu sætter han trumf på med en BA i erhvervsinformatik – mens han samtidig arbejder som softwareudvikler i vores IT-afdeling ved siden af. "Man bliver aldrig færdig med at lære. Derfor var det vigtigt for mig med en arbejdsplads, hvor jeg fortsat kunne videreudvikle mig efter endt uddannelse. I den forbindelse sætter jeg især pris på den personlige og finansielle støtte fra TIMOCOM."

For studerende, erhvervsuddannelseselever og praktikanter

Befinder du dig midt i dit studie, og er du på udkig efter praksiserfaring, eller har du allerede afsluttet dit studie? Så send os din ansøgning. Vi leder efter spændende personligheder, ikke færdigformede karrierer. Til gengæld kan du bruge praktikpladsen hos os til at føje en ny, spændende udfordring til dit CV. Vi glæder os til at vokse sammen med dig.

Vi søger færdiguddannede inden for følgende studier eller lignende uddannelser inden for softwareudvikling:

  • Informatik eller erhvervsinformatik
  • Matematik
  • Samfundsøkonomi/økonomisk videnskab (f.eks. med fokus på finans-, personale- eller eventmanagement)

Nogle gange leder vi også efter andre studieretninger eller særlige kvalifikationer, disse uddannelsespladser finder du på siden over aktuelle jobopslag.

Selvom du ikke finder en passende praktik- eller uddannelsesplads, hører vi gerne fra dig: uopfordrede ansøgninger ja tak!

Ledige studiejobs Uopfordret ansøgning

Jeres udviklings­muligheder

Succeshistorie: Fra praktikant til projektmanager

Succeshistorie: Fra praktikant til projektmanager

Jana Schmilewski afsluttede sin BA i økonomisk videnskab, og fik herefter en praktikplads hos os. I dag er hun fastansat som projektmanager inden for marketing, og tager samtidig en MA inden for marketing & kommunikation ved siden af. Den nye viden fra studiet kan hun med det samme afprøve i praksis på jobbet. "Studiet var den perfekte start på karrieren. Efter min praktik vidste jeg, at jeg meget gerne ville blive hos TIMOCOM, og at jeg gerne ville færdiggøre min MA ved siden af. Jeg sætter stor pris på den personlige og faglige støtte fra min arbejdsgiver."

Jeres udviklings­muligheder

IHK-magazin 11-2016 om TIMOCOM (uddrag)

Vi gør meget for vores kollegaer – dette har man også bemærket uden for virksomheden. Det tyske IHK-magazin skrev f.eks. en artikel med titlen "Attraktive virksomheder imødekommer medarbejdernes behov", der handlede om udviklingsmulighederne hos TIMOCOM samt medarbejdernes individuelle støttemuligheder. Jana, Vanessa, Marcel og Stefan blev i den forbindelse brugt som fire ud af mange succeshistorier. Har vi vækket din interesse? Så start din karriere hos os, og send din ansøgning nu!

Download artiklen (PDF, 530 kB)

Anbefalet af tyske ansatte

TOP Company

Læs hvordan de ansatte i Tyskland bedømmer TIMOCOM som arbejdsgiver

kununu-TOP-Company-arbejdsgiver-kvalitetsstempel
kununu – OPEN Company – arbejdsgiver-kvalitetsstempel

Fair Company

Vi er en fair virksomhed, fordi...

Vi er en fair virksomhed

...vi honorer, støtter og påskønner vores medarbejderne efter deres indsats. Derfor får vores praktikanter også ansvar for deres egne opgaver og har desuden mulighed for at få et fast job hos os efter endt praktikperiode. For os som ejerledet virksomhed er det meget vigtigt, at vores ansatte skal kunne udnytte deres kreative evner, og derfor støtter og honorerer vi altid den gode ide. Vi støtter ligeledes op aktivt om en god work-life-balance, bl.a. gennem flextid og afspadsering.

Arrangementer

Vil du gerne lære os at kende? Det lyder rigtig godt. Hos TIMOCOM holder vi nemlig meget af personlige samtaler i behagelige omgivelser.
Derfor ser vi meget frem til at møde dig til en af følgende arrangementer – live og i farve.

Veranstaltung Periode By Type
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Arrangement
Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.