TIMOCOM Logo

JavaScript er deaktiveret i din browser.

Derfor er funktionsomfanget på denne side reduceret. For at øge brugsomfanget og komforten bedes du midlertidigt aktivere JavaScript i browser-indstillingerne.


Firmaregistret har integreret up- og downloadfunktion til dokumenter.

Med registeret får du direkte adgang til vores logistiknetværk bestående af 40.000 førsteklasses kontakter fra hele Europa. Med den integrerede up- og downloadfunktion kan du på din egen firmaprofil gøre alle hyppigst efterspurgte dokumenter fra din virksomhed tilgængelige.


Har du spørgsmål? Tag kontakt nu!

Send besked til TIMOCOM

Du har her mulighed for at sende en besked til TIMOCOM. Du må meget gerne lægge dit telefonnummer – vi ringer omgående tilbage (man-tor kl. 8.00-18.00 og fr 8.00-17.00).

Kontaktformular

Udfyld venligst de markerede felter korrekt.

Screenshot af online firmaregisteret. Skab et succesfuldt netværk med andre virksomheder.

Dine fordele:

Adgang til et logistiknetværk med over 40.000 godkendte virksomheder fra hele Europa
Finde nye forretningspartnere og blive fundet
Firmaregisteret er gratis inkluderet i fragtbørsen og i licitationsplatformen
Offentliggør hyppigt efterspurgte dokumenter i din egen firmaprofil og stil dem til rådighed som download
Omvendt: Se og download offentliggjorte dokumenter fra andre brugere
Fuld kontrol vedrørende dine dokumenters synlighed
Sikker kryptering af de uploadede filer
Forenkling af forretningsprocesserne via upload kun én gang
Øget konkurrencefordel og opbyggelse af tillid ved hjælp af relevant firmaprofil
Omkostningsbesparelse og miljøvenlighed med arbejde uden papir og toner

Succesfuldt netværkssamarbejde med andre virksomheder!

Som speditions- og transportvirksomhed præsenterer du din virksomhed og bliver fundet af nye attraktive forretningspartnere.

Som produktions- eller handelsvirksomhed får du et præcist indblik i transport- og logistikmarkedet i Europa og kan med en håndevending udvide dit leverandørportfolio.

Kundernes feedback

 • Video: TIMOCOM Kundernes feedback kunde 1

  Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

  Speditionsfirmaet Kellershon GmbH og Co. KG har været kunde hos TIMOCOM i mange år, og virksomheden er meget begejstret for up- og downloadfunktionen til dokumenter. Hvorfor? Først og fremmest fordi bæredygtighed er et vigtigt tema for virksomheden fra Lindlar, Tyskland. Takket være den praktiske funktion er det slut med at udskrive faxdokumenter og e-mails.

 • Video: TIMOCOM Kundernes feedback kunde 2

  Josten International B.V.

  Den hollandske virksomhed Josten International B.V har været kunde hos TIMOCOM i mere end 15 år, og sværger til up- og downloadfunktion i forbindelse med sine virksomhedspræsentationer. Hvorfor? Fordi funktionen ikke kun er praktisk i forhold til at stille vigtige forretningspapirer til rådighed, men også kan bruges til at uploade firmaportrætter. Det er en stor fordel i følge direktøren Geert Josten.

 • Video: TIMOCOM Kundernes feedback kunde 3

  Dal Ferro Trasporti S.r.l.

  Den italienske familievirksomhed Dal Ferro Trasporti blev grundlagt i 1989 af direktøren Nereo Dal Ferro. Digitaliseringen spiller en stadig større rolle inden for transport- og logistikbranchen, og det har man længe kunnet mærke. Derfor har Dal Ferro længe stillet vigtige dokumenter til rådighed på virksomhedens website, så kunderne frit kunne downloade dem. Man vidste dog aldrig helt, hvem der egentlig havde downloadet dokumenterne. Takket være up- og downloadfunktionen fra TIMOCOM kan virksomheden være helt sikker på, at det kun er TIMOCOMs kunder, som har adgang til dokumenterne.

 • Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

  Speditionsfirmaet Kellershon GmbH og Co. KG har været kunde hos TIMOCOM i mange år, og virksomheden er meget begejstret for up- og downloadfunktionen til dokumenter. Hvorfor? Først og fremmest fordi bæredygtighed er et vigtigt tema for virksomheden fra Lindlar, Tyskland. Takket være den praktiske funktion er det slut med at udskrive faxdokumenter og e-mails.

 • Test TIMOCOM gratis i op til 4 uger!

  Download adgangssoftwaren TC Login her.

  Gå til download

  "Vi ønsker for fremtiden kun at arbejde sammen med virksomheder, som har uploadet deres dokumenter i firmaprofilen. Vi sætter pris på miljøvenligt arbejde – og en faxmaskine er alt andet end godt for miljøet."

  Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG
  Willi Kellershohn
  Direktion
  TIMOCOM ID: 1262

  TIMOCOM kunde: Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG – TIMOCOM ID: 1262

  Har du spørgsmål? Vores kunderådgivning hjælper gerne.

  Tag kontakt nu!

  +49 211 88 26 23 00

  Sådan bruger du up- og downloadfunktionen:

  Hosted in Germany – databeskyttelse

  V behandler dine oplysninger med særlig omhu! Derfor har TIMOCOM fået kvalitetsstemplet "Hosted in Germany". Vores brugeres data bliver hostet i Tyskland og er dermed underlagt den tyske lov – og frem for alt den tyske lov om datasikkerhed, som anses for at være en af de strengeste i Europa.

  Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.