TimoCom Logo

JavaScript ist in Ihrem Browser deaktiviert.

Der Funktionsumfang dieser Website ist dadurch reduziert. Um den Benutzungsumfang und den Komfort zu erhöhen, aktivieren Sie bitte JavaScript vorübergehend in den Browser-Einstellungen.
Testet og godkendt

Specialisten inden for Supply Chain-løsninger P&O Ferrymasters har fuld tillid til den europæiske markedsleder TimoCom

I mere end 5 år har den europæiske logistikudbyder P&O Ferrymasters Ltd med fordel anvendt TimoComs webbaserede fragt- og laderumsbørs, TC Truck&Cargo® . Ikke mindre end 80.000 fragttilbud om året har virksomheden indtil videre offentliggjort på onlineplatformen, og tendensen er stigende.

P&O Ferrymasters er en del af P&O Ferries, der ifølge World Travel Awards 2010 er det førende færgeselskab i Europa. Virksomheden beskæftiger 600 medarbejdere fordelt på 27 strategisk placerede lokationer i 13 europæiske lande. Ekspertens skræddersyede løsninger omfatter blandt andet såkaldte intermodale transporter. Her kombineres to eller flere transportformer med hinanden, og transportmidlet skifter eksempelvis fra færge til lastbil. Som et led i betjeningen af store industrikoncerners komplekse forsyningskæder er mere end 130 af virksomhedens medarbejdere p.t. aktive brugere af TimoComs fragtbørs.


Sikkerhed, kvalitet og mange tillægsydelser

I disponenternes hektiske hverdag er brugen af den elektroniske fragtbørs ikke bare arbejds- men også udgiftsbesparende. Vores størrelse taget i betragtning må man endda sige, at den er uundværlig. Vi nyder godt af de mange godkendte internationale serviceleverandører i TC Truck&Cargo® og kan på den måde sikre glidende overgange i transportkæden fra søvejs- til vejgodstransport", forklarer Herman Braam, Director Freight Management Division i P&O Ferrymasters.


Her kan du læse hele historien:

Transportleksikon

Transportleksikon – Svar omkring temaet transport

TimoCom kommunikerer på nettet

Følg os

 
Jeg accepterer, at denne side benytter cookies til analyser, individualiseret indhold og reklame.